juli 5, 2016

Datorreparation

Hos oss är det enkelt med datorreparation. Vi börjar arbeta med er dator så fort ni kommer in med den. Ni behöver inte boka tid och vi har inga köer. Tack vare lång erfarenhet och en systematisk effektiv verkstad som utför flera tusen reparationer per år, så känner vi igen många fel och identifierar felen snabbt.

Datorreparation och datorservice är en konst där vi kan laga och reparera alla datorer, även mac, servrar, stationära eller bärbara laptops. Oavsett vad din dator har för problem så kan vi hjälpa er.  Det kan vara en reparation av datorn genom mjukvara eller hårdvara, eller att vi räddar era bilder.

Ni får alltid ett kostnadsförslag som ska godkännas innan vi utför reparationen. Vi tar aldrig bort information utan ert samtycke. Om hårddisken har kraschat så kan vi ofta rädda informationen, och skulle vi inte klara av det så samarbetar vi med specialiserade hårddisk labb.

Vi håller hög service och lagar eller reparerar snabbt, systematiskt och säkert med din information & dator.

08-253530

 

Datorreparation i verkstaden

 

Datorreparation & Datorservice

Datorreparation  med kvalitet levererat snabbt och säkert

Undersökning

Vi lagar Mac och PC datorer, låt oss ta reda på felet, ni får ett åtgärdsförslag och bestämmer själva om ni vill reparera!

Reparation

Datorrepareration eller köpa nytt? Det mesta går att reparera, men ibland kostar det mer än det smakar. Vi förklarar och ni får en ärlig åsikt om det är värt att laga!

Hur lång tid ?

Genomsnitt på 1-2 arbetsdagar och vi börjar direkt. Vi är snabba och lagar eller reparerar alltid säkert. Din information är vår prioritet!

 

Datorreparation är en konst, där det finns lika många fel som metoder, och ännu fler åsikter.

Vi ställer aldrig en diagnos utan att själva felsöka datorn. Ett speciellt felmeddelande eller problem kan bero på många saker som inte är uppenbara.

För mobilservice gå till http://www.lagamobil.nu