september 16, 2016

Macreparation

Macreparation är enkelt hos oss. Vi börjar med er mac så fort ni kommer in med den. Ni behöver inte boka tid och vi har inga köer. Tack vare lång erfarenhet och en systematisk effektiv verkstad som utför flera tusen reparationer per år, så känner vi igen många fel och hittar felen snabbt.

Macreparation och macservice är en konst där vi kan laga och reparera alla modeller av mac. Oavsett vad din mac har för problem så kan vi hjälpa er.  Det kan vara en reparation av OS X, en trasig del i macen, eller att vi räddar era bilder.

Vi lagar, utför service eller reparerar alla mac modeller; iMac, Macbook, Macbook Pro, Macbook Air.

Macreparation eller macservice är en konst, där det finns lika många fel som metoder, och ännu fler åsikter. Vi har lång erfarenhet av macservice med alla modeller och ställer aldrig en diagnos utan att själva felsöka datorn. Ett speciellt felmeddelande eller problem kan bero på många saker som inte är uppenbara.

Macreparation – Ring oss direkt – 08-25 35 30

VIRUS

Nu ska vi förkasta en myt; virus på Mac finns!
Dock är det i mycket mindre utsträckning, virustillverkare vill nå så många som möjligt och väljer oftast majoriteten – Windows.
Skaffa ett antivirusprogram och surfa försiktigt.

MJUKVARA

Macs operativsystem heter OS X och är baserat på Unix. Vi reparerar bland annat startfel, trasiga funktioner och internetproblem.Dessa datorreparationer är ofta tidskrävande och kräver mycket kunskap för att felsöka och åtgärda.

HÅRDVARA

Apple har valt att konstruera sina datorer på väldigt speciella sätt, ibland är det lätt att vara tekniker, men ofta är det delikat och krävande.

En dator består av olika komponenter som är ihopkopplade, dessa kan gå sönder och i vissa fall bytas ut
Vi kan byta i princip alla delar, men delarna och arbetskostnaden för mac reparationer är ofta dyrare.