september 16, 2016

PC-Reparation

Ring oss direkt – 08-25 35 30

STARTPROBLEM

Det finns flera saker som kan orsaka att datorn inte startar. Ofta är det en skada på startfunktionen i operativsystemet. En uppdatering som gått fel, virus eller skadade filer är några exempel på orsaker. Det kan i många fall repareras utan att ta bort er information.

INTERNETPROBLEM

Nätverkskortet kan vara trasigt, problem att surfa eller att starta något program. Låt oss felsöka och hitta orsaken till problemet. Ibland är det så enkelt som inställningar, och ibland så komplicerat att man måste vara tekniker.

OPTIMERING

Datorn är långsam, det finns ofta många program och tjänster som startas när datorn startar utan att man vet om det. Utöver det finns bloatware, toolbars, tillägg i din webbläsare, visuella förändringar. Uppdatering, drivrutiner och det ovan är några av sakerna som vi fixar till vid en optimering.

MJUKVARA

Startfel, registerfel, trasiga funktioner och internetproblem är några möjliga mjukvarufel som finns. Till exempel registret är en väldigt avancerad och känslig del av Windows. Små ändringar kan skapa stora problem. Skador i registret kan orsaka väldigt många olika och konstiga fel som är svåra att reparera. Det krävs stor kunskap och bäst är att jobba kirurgiskt för att reparera registerproblem.

HÅRDVARA

En dator består av olika komponenter som är ihopkopplade, dessa kan gå sönder och i vissa fall bytas ut. Vi kan byta i princip alla delar, men om delen är dyr, eller datorn gammal rekommenderar vi ofta att man lägger pengarna mot en ny dator.